Oplossingen voor duurzame warmte en koude

Bij Kelvin Solutions worden we gedreven door de energievoorziening van de toekomst en delen we een passie voor duurzame warmte. Als expert en betrouwbare partner nemen we u op weg naar de verduurzaming van uw energiegebruik.

Onze meerwaarde ligt niet alleen in onze technische kennis en ervaring in innovatieve concepten zoals collectieve warmte via warmtenetten, gebruik van restwarmte, rio- of geothermie, biomassa, enz. maar vooral ook in het feit dat we vérder gaan dan enkel het technische luik. We bieden een totaaloplossing en nemen alle aspecten die bij een project komen kijken voor onze rekening: van idee tot financiering en investeringsbeslissing; van toekomstvisie, beleid en architectuur tot succesvolle opstart en uitbating.

Oplossingen voor duurzame warmte en koude

Meer over onze diensten

Strategie en masterplanning

Samen bouwen we een toekomstvisie en strategie voor de transitie naar duurzame warmte en koude, en vertalen we die naar een concreet en haalbaar masterplan.

Projecten

We beschikken over de expertise en ervaring om alle projectfases in handen te nemen, gaande van de eerste verkenning of projectdefinitie, over de uitdieping en het ontwerp, tot de realisatie en oplevering.

Ondersteuning bij uitbating

Wij dragen mee zorg voor betrouwbare, efficiënte en toekomstbestendige installaties.

Recent nieuws

Bekijk al het nieuws
Brugge stelt warmtezoneringsplan voor aan minister Crevits
Tegen 2050 wil Brugge alle gebouwen in de stad verwarmen zonder fossiele brandstoffen. Dat staat in het warmtezoneringsplan dat is voorgesteld.
Minister van Energie Demir draait kraan open van innovatief warmtenet Warmte Verzilverd
Verwarming en sanitair warm water dankzij de restwarmte van industriële processen? In Mortsel en Edegem gebeurt het.
IOK stelt Kelvin Solutions opnieuw aan als rechterhand voor duurzame warmte in de Kempen
Voor de tweede keer neemt IOK Kelvin Soltions via een raamcontract onder de arm voor de begeleiding van Kempense gemeentes in de transitie naar duurzame warmte.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie